Найпростіший рецепт ароматних кабачків з часником і петрушкою.
Інгредієнти
-
700 гр.
— кабачок (цукіні)
-
1 зубчик
— часник
-
2 гілочки
— петрушка
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Кабачки промиваємо і відрізаємо з обох кінців непотрібні частини. Нарізаємо кабачки на кружечки товщиною 3-4 мм.
У маслі злегка обсмажуємо очищений зубчик часнику.
Викладаємо підготовлені кружальця кабачків і обсмажуємо на сильному вогні відкритими 3-4 хвилини.
Потім зменшуємо вогонь, накриваємо і смажимо ароматні кабачки 15 хвилин, помішуючи.
Відкриваємо, посипаємо сіллю, перцем і додаємо петрушку.
Перемішуємо смачні кабачки і смажимо ще 30 секунд. Подаємо ароматні кабачки як основне блюдо з хрустким хлібом або як гарнір. Приємного апетиту!