Швидкий і простий рецепт приготування телячої печінки. Печінка виходить дуже ароматною і соковитою. Смажену телячу печінку подаємо з картопляним пюре, рисом або овочевим салатом.
Інгредієнти
-
4 (500-600 р.) шматка
— печінка (теляча)
-
2 зубчики
— часник
-
1/2 пучка
— петрушка
-
для смаження
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Часник і петрушку нарізаємо дрібно. Шматки печінки викладаємо між 2 шматками поліетиленової плівки і злегка відбиваємо.
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо підготовлені шматки печінки в масло. Зверху шматки печінки посипаємо сіллю, перцем, часником і петрушкою (тільки з одного боку).
Смажимо печінка з відкритою кришкою 4-5 хвилин на середньому вогні, потім перевертаємо шматки, накриваємо сковороду кришкою і смажимо ще 3-4 хвилини.
Приємного апетиту!