Смажена куряча печінка з паприкою


Простий рецепт ароматної курячої печінки, смаженої з ріпчастою цибулею, часником, майораном і паприкою.

Інгредієнти

  • 350 гр.

    — курка (печінка)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 ст. л.

    — топлений жир (свинячий або гусячий)

  • 1 ч. л.

    — майоран (сушений)

  • 1 ст. л.

    — паприка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищений цибулю нарізаємо півкільцями, часник — тонкими скибочками.


    Жир розтоплюємо і обсмажуємо до м’якості в ньому підготовлені півкільця цибулі.


    Додаємо скибочки часнику і обсмажуємо до золотистого кольору.


    Курячу печінку промиваємо і викладаємо в обсмажену цибулю з часником.


    Смажимо печінка 1-2 хвилини, помішуючи.


    Додаємо в печінку майоран і перемішуємо.


    Додаємо в печінку, паприку і перемішуємо.


    Вливаємо 50 мл води.


    Солимо печінка, зменшуємо вогонь і накриваємо.


    Тушкуємо ароматну курячу печінку 6-8 хвилин.

    Подаємо смачну курячу печінку гарячої з улюбленим гарніром, зеленню і свіжим салатом. Приємного апетиту!