Простий рецепт ароматної курячої печінки, смаженої з ріпчастою цибулею, часником, майораном і паприкою.
Інгредієнти
-
350 гр.
— курка (печінка)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
1 ст. л.
— топлений жир (свинячий або гусячий)
-
1 ч. л.
— майоран (сушений)
-
1 ст. л.
— паприка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищений цибулю нарізаємо півкільцями, часник — тонкими скибочками.
Жир розтоплюємо і обсмажуємо до м’якості в ньому підготовлені півкільця цибулі.
Додаємо скибочки часнику і обсмажуємо до золотистого кольору.
Курячу печінку промиваємо і викладаємо в обсмажену цибулю з часником.
Смажимо печінка 1-2 хвилини, помішуючи.
Додаємо в печінку майоран і перемішуємо.
Додаємо в печінку, паприку і перемішуємо.
Вливаємо 50 мл води.
Солимо печінка, зменшуємо вогонь і накриваємо.
Тушкуємо ароматну курячу печінку 6-8 хвилин.
Подаємо смачну курячу печінку гарячої з улюбленим гарніром, зеленню і свіжим салатом. Приємного апетиту!