Відмінний рецепт ароматної смаженої картоплі з смужками зеленого болгарського перцю і додаванням сушеного перцю чилі і часнику.
Інгредієнти
-
1 шт.
— картопля (велика або 2 шт. середня)
-
1 шт.
— перець (болгарський зелений)
-
2 зубчики
— часник
-
3 шт.
— перець (чилі сушений)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Один великий бульба картоплі або два середніх однакового розміру очищаємо.
Картоплю нарізаємо на тонкі скибочки.
Тонкі скибочки нарізаємо соломкою, промиваємо у воді і висушуємо на рушник.
Очищений болгарський перець нарізаємо соломкою.
Сушені стручки перцю викладаємо в гаряче масло і смажимо кілька секунд.
Додаємо нарізаний часник.
Викладаємо підготовлені скибочки картоплі.
Смажимо ароматну картоплю відкритою до золотистого кольору, помішуючи.
Викладаємо на картоплю смужки перцю і смажимо 1 хвилину.
Додаємо сіль.
Смажимо картоплю з перцем ще кілька хвилин, помішуючи.
Подаємо ароматний смажену картоплю з перцем на гарнір або як основне блюдо з улюбленим соусом. Приємного апетиту!