Рецепт швидких пиріжків із замороженого тіста, яєць і зеленого лука.
Інгредієнти
-
500 гр.
— тісто (дріжджове заморожене)
-
6 шт.
— куряче яйце (варене)
-
1 пучок
— зелена цибуля
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Пачку з тестом відкриваємо і залишаємо на 25 хвилин.
Поки тісто розморожується, яйця нарізаємо.
Зелену цибулю нарізаємо.
У сковороді розігріваємо 6 столових ложок олії і викладаємо підготовлений зелену цибулю, обсмажуємо близько 40 секунд. Цибуля втратить гіркоту.
Цибулю з маслом виливаємо в яйця, додаємо дрібку солі.
Перемішуємо.
Тісто розрізаємо на 8 частин для великих пиріжків або на 16 частин для маленьких.
Скачуємо тісто в кульки. Залишаємо на 6 хвилин.
Кульки з тіста розкачуємо в круглі коржі. У середину покласти 2 столові ложки підготовленої начинки.
З’єднуємо по краях.
Закриваємо.
Перевертаємо. За таким методом готуємо решта 7 пиріжків і залишаємо на 5 хвилин.
У сковороді розігріваємо олію. Пиріжки протикаємо в двох місцях виделкою.
Викладаємо пиріжки в сковороду партіями.
Обсмажуємо пиріжки з двох сторін на середньому вогні.
Швидкі пиріжки з цибулею і яйцями готові! Приємного апетиту!