Фаршировані гриби в листковому тісті


Печериці фаршировані сиром Фета, салямі, шматочком помідора і запечені в листковому тісті.

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 6 шт.

    — печериці

  • 70-100 гр.

    — сир (Фета)

  • 1/2 шт.

    — помідори

  • 6 скибочок

    — ковбаса (салямі)

Рецепт приготування

    Печериці очистити, видаляємо ніжки і перевертаємо.


    Заповнюємо підготовлені капелюшки сиром Фета.


    Викладаємо зверху шматочками помідора.


    По скибочці салямі.


    Прямокутник листкового тіста розрізаємо на 6 рівних частин (якщо беремо тісто заморожене, то попередньо розморожуємо).


    Викладаємо посередині кожного шматка підготовлені капелюшки печериць з начинкою.


    Беремо пальцями кінці тіста навпроти один одного і щільно скріплюємо посередині.


    Викладаємо фаршировані печериці в тесті на деко з папером.


    Змащуємо жовтком і відправляємо в духовку при 190 градусах, поки тісто не покриється світло-коричневою хрусткою скоринкою.

    Смачні грибочки в тесті трохи охолоджуємо і подаємо як закуску. Приємного апетиту!