Швидкі пиріжки з цибулею та яйцями


Рецепт швидких пиріжків із замороженого тіста, яєць і зеленого лука.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — тісто (дріжджове заморожене)

  • 6 шт.

    — куряче яйце (варене)

  • 1 пучок

    — зелена цибуля

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Пачку з тестом відкриваємо і залишаємо на 25 хвилин.


    Поки тісто розморожується, яйця нарізаємо.


    Зелену цибулю нарізаємо.


    У сковороді розігріваємо 6 столових ложок олії і викладаємо підготовлений зелену цибулю, обсмажуємо близько 40 секунд. Цибуля втратить гіркоту.


    Цибулю з маслом виливаємо в яйця, додаємо дрібку солі.


    Перемішуємо.


    Тісто розрізаємо на 8 частин для великих пиріжків або на 16 частин для маленьких.


    Скачуємо тісто в кульки. Залишаємо на 6 хвилин.


    Кульки з тіста розкачуємо в круглі коржі. У середину покласти 2 столові ложки підготовленої начинки.


    З’єднуємо по краях.


    Закриваємо.


    Перевертаємо. За таким методом готуємо решта 7 пиріжків і залишаємо на 5 хвилин.


    У сковороді розігріваємо олію. Пиріжки протикаємо в двох місцях виделкою.


    Викладаємо пиріжки в сковороду партіями.


    Обсмажуємо пиріжки з двох сторін на середньому вогні.

    Швидкі пиріжки з цибулею і яйцями готові! Приємного апетиту!