Бекон в листковому тісті


Оригінальний рецепт приготування смачної закуски бекон в листковому тісті.

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 9 скибочок

    — бекон

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Листкове тісто розморожуємо і трохи розкочуємо качалкою. Нарізаємо на невеликі смужки.

    Бекон можна взяти широкими скибочками і розрізати навпіл. На кожну смужку тесту зверху розкладаємо по одному скибочці бекону. Трохи солимо.


    Кожну смужку з тіста з беконом закручуємо по спіралі і викладаємо на лист для запікання.

    У невеликій мисці збиваємо яйце. Змащуємо кожну спіраль з тіста яєчною сумішшю і відправляємо запікатися в духовку при 200 градусах протягом 15-20 хвилин, поки не зажарятся до золотистої скоринки.

    Подаємо гарячими або холодними.

    Приємного апетиту!