Відмінний рецепт ароматної пирога з листкового тіста з начинкою з ягід.
Інгредієнти
-
1 пачка
— тісто (листкове)
-
300 гр.
— ягоди (свіжі або заморожені)
-
150 гр.
— цукор
-
за смаком
— цукрова пудра
Рецепт приготування
У каструлю викладаємо ягоди (свіжі або заморожені), додаємо цукор, 3 ст. л. води і варимо на середньому вогні, поки сироп з ягодами не загусне.
Остуджуємо.
Листкове тісто розморожуємо, розкачуємо, ділимо навпіл і з кожної сторони робимо надрізи (ширина 1,5-2 див).
На дві половинки тесту посередині розміщуємо підготовлене варення.
Закриваємо штруделі так, щоб надрізані смужки заходили один на одного.
Викладаємо підготовлені пироги на деко з пекарської папером і відправляємо в духовку при 190 градусах, поки ароматні штруделі не покриються золотистою скоринкою.
Ароматні штруделі остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо. Приємного апетиту!