Пиріг з листкового тіста з полуницею


Смачний швидкий пиріг з листкового тіста зі свіжою ароматною полуницею та полуничним варенням.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — полуниця (свіжа)

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 2 ст. л.

    — варення (полуничне)

  • 2 ст. л.

    — цукор (коричневий)

  • 1 шт.

    — куряче яйце (жовток)

Рецепт приготування

    Ароматну свіжу полуницю очищаємо, промиваємо й розрізаємо навпіл.


    Листкове тісто розморожуємо (якщо заморожене), розгортаємо в прямокутник і викладаємо на пекарській папір. По боках прямокутника робимо надрізи і змащуємо середину полуничним варенням.


    На варення викладаємо підготовлені половинки полуниці і посипаємо коричневим цукром.


    Закриваємо ароматну начинку смужками тіста, формуючи красиву косу, і змащуємо жовтком.


    Викладаємо підготовлений солодкий пиріг з папером на деко і відправляємо в духовку при 190 градусах 25-30 хвилин. Гарний полуничний пиріг охолодити, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!