Якщо після пікніка залишилося трохи шашлику, то з нього можна дуже швидко приготувати смачну шаурму.
Інгредієнти
-
4 шт.
— лаваш
-
250-300 гр.
— шашлик
-
2 шт.
— помідори
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 ст. л.
— майонез
-
4 ст. л.
— кетчуп (шашличний)
Рецепт приготування
Ріпчасту цибулю ріжемо навпіл і нарізаємо вздовж. Підготовлений цибулю заливаємо водою, додаємо оцет і залишаємо на 4 хвилини. Потім зливаємо рідину з оцтом і віджимаємо цибулю.
Шашлик нарізаємо.
Помідори нарізаємо.
Кожен лаваш розрізаємо на 2 частини, отримуємо 4 половинки.
На кожну половинку лаваша спочатку додаємо майонез і кетчуп.
Розподіляємо підготовлений шашлик.
Додаємо трохи маринованої цибулі.
Закриваємо начинку помідорами.
Звертаємо обидва краї лаваша.
Загортаємо з боку начинки. Готово! Приємного апетиту!