Салат з куркою і грибами


Простий рецепт ароматної салату з смаженою куркою, маринованими опеньками, солоними огірками, горошком, смаженими морквою і цибулею.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — курка (грудка)

  • 2 чашки

    — опеньки (мариновані)

  • 3 шт.

    — огірок (солоні)

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 банку

    — горох (консервований)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    З грудки знімаємо шкіру і відрізаємо від кісток, нарізаємо тонкими шматочками і швидко обсмажуємо в олії.


    Підготовлену смажену курочку нарізаємо на невеликі шматочки.


    Горошок зливаємо і викладаємо в миску.


    Додаємо підготовлені нарізані на кубики солоні огірки.


    Мариновані опеньки промиваємо і викладаємо в миску.


    В олії після курячої грудки обсмажуємо цибулю (нарізаємо довільно). Остуджуємо.


    Після цибулі обсмажуємо натерту моркву. Остуджуємо.


    Підготовлені курячі шматочки, моркву, цибулю викладаємо в миску. Перемішуємо, солимо і заправляємо майонезом.

    Ароматний ситний салат подаємо відразу. Приємного апетиту!