Оригінальний салат зі смаженими грибами, беконом і свіжими овочами.
Інгредієнти
-
6 шт.
— печериці
-
2 смужки
— бекон
-
1 стебло
— селера
-
1/2 шт.
— перець (червоний солодкий)
-
2 зубчики
— часник
-
70 мл.
— вершки
-
1 ст. л.
— сік лимона
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Викладаємо салат на тарілки і поливаємо соусом з злегка збитих вершків з лимонним соком. Приємного апетиту!
У сковороду викладаємо нарізаний на невеликі шматочки бекон (або свиняча прошарок) і обсмажуємо до золотистого кольору. Викладаємо в миску.
В залишки жиру від бекону викладаємо нарізані на часточки гриби, обсмажуємо 5-7 хвилин, поки сік не випарується. Додаємо до грибів часник, нарізаний на поздовжні шматочки і смажимо ще близько однієї хвилини.
Перець очищаємо і нарізаємо на середні шматочки, селеру нарізаємо на невеликі шматочки. Всі викладаємо в миску, додаємо підготовлені бекон і гриби з часником. Злегка солимо салат і перемішуємо.