Салат з грибами, беконом і овочами


Оригінальний салат зі смаженими грибами, беконом і свіжими овочами.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — печериці

  • 2 смужки

    — бекон

  • 1 стебло

    — селера

  • 1/2 шт.

    — перець (червоний солодкий)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 70 мл.

    — вершки

  • 1 ст. л.

    — сік лимона

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У сковороду викладаємо нарізаний на невеликі шматочки бекон (або свиняча прошарок) і обсмажуємо до золотистого кольору. Викладаємо в миску.

    В залишки жиру від бекону викладаємо нарізані на часточки гриби, обсмажуємо 5-7 хвилин, поки сік не випарується. Додаємо до грибів часник, нарізаний на поздовжні шматочки і смажимо ще близько однієї хвилини.

    Перець очищаємо і нарізаємо на середні шматочки, селеру нарізаємо на невеликі шматочки. Всі викладаємо в миску, додаємо підготовлені бекон і гриби з часником. Злегка солимо салат і перемішуємо.

  • Викладаємо салат на тарілки і поливаємо соусом з злегка збитих вершків з лимонним соком. Приємного апетиту!