Грибний салат з солоними огірками


Відмінний рецепт апетитного салату з печерицями, солоними огірками, яйцями і майонезом.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — печериці (свіжі)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 3 шт.

    — огірок (солоні)

  • 4 ст. л.

    — майонез

  • 1 щіпка

    — лимонна кислота

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Гриби очищаємо, промиваємо. Викладаємо підготовлені печериці в киплячу воду з лимонною кислотою і сіллю. Варимо цілі печериці близько 10 хвилин, поки не стануть м’якими і не зменшуватися. Остуджуємо.

    Яйця варимо, остуджуємо і ріжемо дрібно, викладаємо в салатник.

  • Готові гриби з солоними огірками нарізаємо кубиками і відправляємо до яєць. Заправляємо майонезом, сіллю, перцем. Перемішуємо. Залишаємо грибний салат в холодильнику приблизно на 40 хвилин. Приємного апетиту!