Відмінний рецепт приготування ароматного салату з вареними печерицями, яйцями, петрушкою і майонезом.
Інгредієнти
-
1 кг.
— печериці
-
5 шт.
— куряче яйце
-
1 пучок
— петрушка
-
5 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Яйця відварюємо, очищаємо. Чисті гриби відварюємо у воді 5-7 хвилин і відкидаємо на друшляк, охолодити.
Підготовлені остиглі печериці з яйцями нарізаємо кубиками, петрушку – дрібно. Викладаємо в миску.
Додаємо до підготовлених грибів, яєць, петрушки майонез, сіль, перець і перемішуємо. Даємо ароматного салату 10 хвилин настоятися і подаємо. Приємного апетиту!