Салат з креветками. 7 простих і смачних рецептів

Починаємо обсмажувати і збирати салат.

Найзручніше смажити в сковороді вок. Немає вока, візьміть сковороду з товстим дном. Немає такої сковороди, візьміть будь-яку. Чим сильніше вогонь (вище температура, тим краще.

12. Розігріваємо вок або сковороду наливаємо трохи олії. Запускаємо в гаряче масло наші приправи, це роздавлений часник, нарізаний перець чилі і нарізаний імбир. Запускаємо їх для того, щоб вони віддали маслу свій запах і аромат.

13. Коли спеції почнуть виділяти сильний аромат, викладаємо до них креветки. Креветки не повинні бути мокрими. Пам’ятайте, ми викладали їх обсушитися на серветку. Там їх треба перевернути, щоб друга сторона теж висохла. Інакше бризки масла полетять по кухні.

14. Обсмажуємо креветки з одного боку, поки вони не стануть червоними, потім з іншого боку.

15. Коли креветки будуть практично готові, відправляємо до них всі нарізані овочі. Овочі обсмажуємо трохи. Хвилинки дві.

16. Додаємо трохи цукру. Вичавлюємо лайм в сковороду і поливаємо соусом. Я віддаю перевагу креветочний або устричний. Можна змішати будь-який з них з рибним. Пробуйте самі. Все робіть на свій смак.

Обсмажуємо ще 30-60 секунд і все. Блюдо готове, можна діставати і подавати.

Приємного апетиту!