Відмінний салат з гречкою, квасолею, солодким перцем і зеленим салатом.
Інгредієнти
-
125 гр.
— гречана крупа
-
1/2 шт.
— перець (солодкий червоний)
-
2 жмені
— салат (рукола)
-
125 гр.
— квасоля (консервована червона і біла)
-
100 гр.
— йогурт (натуральний густий)
-
1/2 шт.
— лайм
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Додаємо підготовлений йогуртовий соус в салат, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!
Гречку промиваємо 3-4 рази. Промиту крупу заливаємо водою, солимо і варимо до стану аль денте (не до повної готовності) близько 5 хвилин. Воду розраховуємо з пропорції 1 обсяг гречки на 1,5 обсягу води.
Червоний солодкий перець нарізаємо кубиками. Квасоля відкриваємо, зливаємо і промиваємо.
У миску викладаємо остиглу гречку, листя салату рукола, підготовлені кубики перцю і квасоля.
У мисці змішуємо йогурт, сік половини лайма, щіпку солі і меленого перцю. Злегка збиваємо виделкою.