Рулет з лаваша — 7 смачних рецептів з грибами

6. Готуємо рулет з лаваша з куркою, грибами, сиром і зеленню

А чому б нам не додати трохи курячого м’яса в нашу страву? Не думаю, що стане гірше на смак! Адже м’ясом не зіпсувати блюдо. Давайте спробуємо.

Необхідно підготувати:

  • Тонкий лаваш – 1 лист
  • Куряча грудка – 2 штуки
  • Яйце – 2 штуки
  • Мариновані шампіньйони – 400 грам
  • Сир – 150 грам
  • Сметана – для змащування лаваша
  • Зелень будь – яка
  • Рослинне масло – для обсмажування
  • Зерна кунжуту – для посипання зверху

Послідовність дій:

1.Курку нарізати кубиками. Гриби — соломкою. На сковорідку налити пару столових ложок олії. Обсмажити до напівготовності нарізку. Додати зелень. Сир натерти на крупній тертці.

2. На лаваш покласти стільки сметани, скільки вам буде потрібно для змащування всій поверхні коржа. Розкласти обсмажену курку з грибами. Посипати шаром сиру.

3. Загорнути краї коржі, згорнути рулет. Змастити збитими яйцями. Посипати кунжутом.

4. Духовку прогріти до двохсот градусів. Поставити в неї запікати рулет на тридцять хвилин.

Прекрасного сонячного дня!