1. Рулет з плавленим сиром, грибами і зеленню
Скориставшись цим рецептом, ви значно полегшите собі задачу, що ж поставити смачненьке на стіл. Адже скоро прийдуть гості. Або, коли необхідно дуже швидко зметикувати на стіл для своїх близьких. Адже дане блюдо можна приготувати заздалегідь, а потім просто, оригінально подати на стіл. Ви здивуєте своїх домочадців, порадуєте успіхом себе!
Придбати:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Гриби – 250 г
- Цибуля – 1 цибулина
- Сир плавлений – 100 г
- Сіль, майонез – до смаку
- Рослинна олія – 3 ст. л
- Зелень будь – яка
Етапи роботи:
При необхідності, якщо гриби великі, нарізати їх кубиками або соломкою.
1.Цибулю нарізати кубиками середнього розміру.
2. Обсмажити разом з грибами. Посолити і перемішати.
3. Лаваш покрити тонким шаром майонезу. Якщо у вас дві перепічки, то змащуючи їх, скласти один на одного.
Якщо ви не є любителем майонезу, то його можна з легкістю замінити на будь-який, улюблений вами, соус.
4. Рівномірно розкласти обсмажену начинку на корж. При цьому, необхідно відступити пару сантиметрів від краю. Плавлений сир, по можливості, натерти на крупній тертці.
5. Сформувати рулет. Загорнувши в харчову плівку, покласти на кілька годин в холод. По готовності, на порційну тарілку покласти улюблену вами зелень. Розкласти частування поверх зелені на велику плоску тарілку або рознос.
За час, який рулет лежить в холодильнику, лаваш трохи розмокне. Начинка стане трохи щільніше. Це значно полегшить його нарізку. Смак стане більш виразним і насиченим.
Приємного апетиту і гарній компанії!