Рулет з лаваша — 7 смачних рецептів з грибами

5. Рецепт рулету з грибами і сиром

Виявляється, все той же основний склад із трьох інгредієнтів можна урізноманітнити різними продуктами і вийде зовсім інший смак. Так і в цьому рецепт, в склад входить томатна паста. З нею ви отримаєте не менш смачне та вишукане блюдо, яке можна видати і за святковий!

Підготувати:

  • Тонкий лаваш – 2 штуки
  • Лисички – 0,5 кілограма
  • Сир – 350 грам
  • Яйця курячі – 5 штук
  • Майонез – 5 ст. ложок
  • Томатна паста – 3 ст. ложка
  • Сіль – за смаком
  • Зелена цибуля, кріп – по пучку
  • Рослинне масло – 1 ст. ложка

Етапи роботи:

1.Гриби сполоснути у воді з-під крана. Нарізати соломкою, обсмажити на гарячій сковороді з маслом. До грибів додати нарізану соломкою ріпчасту цибулю. Всю масу обсмажити. Прибрати з вогню, залишити остигати.

2. Тепер найцікавіше. Необхідно приготувати омлет перемішаний. Яйця розбити в миску. Збити виделкою або вінчиком. Вилити на гарячу сковороду і злегка підсмажити, при цьому часто перемішуючи омлет виделкою, щоб яйця вийшли пухкими і м’якими.

3. Сир натерти на крупній тертці. Окремо приготувати соус. Перемішати в мисці майонез і томатну пасту.

4. Один лаваш змастити половиною підготовленого томатно – майонезного соусу. Розсипати половину натертого сиру. Зверху розкласти запашні яйця у вигляді омлету.

Якщо у вашій родині не вітається такий продукт, як майонез, то сміливо можна його замінити сметаною або термостатним йогуртом!

5. Накрити розкладену начинку другим коржем лаваша. Зверху змастити її соусом, що залишився. Розкласти остиглу грибну начинку. Присипати подрібненою свіжою зеленню, які залишилися сиром.

6. Постаратися якомога щільніше згорнути лаваш з начинкою в рулет. Деко застелити будь папером для випічки. Швом до низу, покласти рулет на деко. Змастити його збитим сирим яйцем.

7. Духовку включити на двісті градусів. Добре прогріти її. Поставити деко для запікання з рулетом на двадцять п’ять хвилин.

Удачі та успіхів!