Розсольник з перловкою


Відмінний рецепт приготування супу суп з яловичиною, солоними огірками і перловою крупою.

Пасивне час

70 хвилин

Пасивне час

70 хвилин

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — яловичина

  • 3 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — морква

  • 1/2 чашки

    — перлова крупа

  • 3-4 шт.

    — огірок (солоні)

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Яловичину нарізаємо кубиками.


    Викладаємо підготовлені шматочки яловичини у киплячу воду, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і знімаємо пінку. Додаємо сіль, перець і лавровий лист.

    Додаємо промиту 4-5 разів перлову крупу і варимо 30 хвилин під кришкою.


    Цибулю нарізаємо дрібно, моркву натираємо. Очищену картоплю нарізаємо кубиками.


    Солоні огірки нарізаємо дрібно.


    Підготовлені картоплю і солоні огірки викладаємо в каструлю. За бажанням додаємо в суп трохи розсолу.


    Цибулю з морквою обсмажуємо в олії і відправляємо в суп.

    Варимо ароматний розсольник з перловкою 25-30 хвилин. Якщо суп виходить густим, додаємо воду.
    Готовий гарячий суп розливаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!