Відмінний рецепт приготування супу суп з яловичиною, солоними огірками і перловою крупою.
Пасивне час
70 хвилин
Пасивне час
70 хвилин
Інгредієнти
-
500 гр.
— яловичина
-
3 шт.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— морква
-
1/2 чашки
— перлова крупа
-
3-4 шт.
— огірок (солоні)
-
1 шт.
— лавровий лист
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Яловичину нарізаємо кубиками.
Викладаємо підготовлені шматочки яловичини у киплячу воду, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і знімаємо пінку. Додаємо сіль, перець і лавровий лист.
Додаємо промиту 4-5 разів перлову крупу і варимо 30 хвилин під кришкою.
Цибулю нарізаємо дрібно, моркву натираємо. Очищену картоплю нарізаємо кубиками.
Солоні огірки нарізаємо дрібно.
Підготовлені картоплю і солоні огірки викладаємо в каструлю. За бажанням додаємо в суп трохи розсолу.
Цибулю з морквою обсмажуємо в олії і відправляємо в суп.
Варимо ароматний розсольник з перловкою 25-30 хвилин. Якщо суп виходить густим, додаємо воду.
Готовий гарячий суп розливаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!