Смачна ароматна запіканка з риби і свіжих грибів з вершками і сиром.
Інгредієнти
-
200 гр.
— риба (філе)
-
120 гр.
— печериці
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
1 чашка
— вершки
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— приправа (для риби)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе будь-якої риби промиваємо, висушуємо, посипаємо приправою і нарізаємо на невеликі шматочки, чисті гриби — на скибочки, цибулю — дрібно, сир — соломкою або натираємо.
Цибуля недовго обсмажуємо в олії і викладаємо підготовлені скибочки печериць. Смажимо 10 хвилин, поки рідина не випарується. Викладаємо гриби в підготовлені шматочки риби, солимо і смажимо 2-3 хвилини.
Смажену рибку з грибами викладаємо в неглибоку форму, змащену маслом і посипану сухарями.
Вершки змішуємо з невеликою кількістю приправи для риби і заливаємо підготовленої вершковою сумішшю гриби з шматочками риби. Викладаємо зверху сир і посипаємо сухарями.
Відправляємо підготовлену запіканку в розігріту духовку до 200 градусів на 15 хвилин. Готову смачну рибну запіканку подаємо гарячою. Приємного апетиту!