Швидкий рецепт ароматної локшини Тальятелле з копченим беконом або грудинкою, зеленим горошком і вершками.
Інгредієнти
-
500 гр.
— локшина (Тальятеле)
-
200 гр.
— бекон (копчений)
-
200 гр.
— горох (свіжий)
-
60 гр.
— сир (твердий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
200 мл.
— вершки
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 гілочка
— петрушка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Ячную Тальятелле відварюємо локшину відповідно до інструкції на упаковці. Готову локшину Тальятелле відкидаємо на друшляк.
З копченого бекону або свинячої грудинки зрізаємо жирну частина і нарізаємо невеликими шматочками, частина з м’ясом – соломкою, цибулю — дрібно. Викладаємо в гарячу сковороду шматочки з жиром, смажимо 2-3 хвилини і викладаємо підготовлену нарізану цибулю. Смажимо сало з цибулею 2 хвилини.
Викладаємо свіжий зелений горошок і смажимо 2 хвилини.
Додаємо підготовлену м’ясну частину бекону.
Вливаємо вершки.
Перемішуємо, тушкуємо 2 хвилини і пробуємо на сіль.
Додаємо готову локшину Тальятелле в сковороду, посипаємо натертим сиром, перемішуємо і смажимо 2 хвилини.
Гарячу ароматну пасту з копченим беконом і горошком розкладаємо по тарілках, посипаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!