Паста з копченим беконом


Швидкий рецепт ароматної локшини Тальятелле з копченим беконом або грудинкою, зеленим горошком і вершками.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — локшина (Тальятеле)

  • 200 гр.

    — бекон (копчений)

  • 200 гр.

    — горох (свіжий)

  • 60 гр.

    — сир (твердий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 200 мл.

    — вершки

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Ячную Тальятелле відварюємо локшину відповідно до інструкції на упаковці. Готову локшину Тальятелле відкидаємо на друшляк.

    З копченого бекону або свинячої грудинки зрізаємо жирну частина і нарізаємо невеликими шматочками, частина з м’ясом – соломкою, цибулю — дрібно. Викладаємо в гарячу сковороду шматочки з жиром, смажимо 2-3 хвилини і викладаємо підготовлену нарізану цибулю. Смажимо сало з цибулею 2 хвилини.


    Викладаємо свіжий зелений горошок і смажимо 2 хвилини.


    Додаємо підготовлену м’ясну частину бекону.


    Вливаємо вершки.


    Перемішуємо, тушкуємо 2 хвилини і пробуємо на сіль.


    Додаємо готову локшину Тальятелле в сковороду, посипаємо натертим сиром, перемішуємо і смажимо 2 хвилини.

    Гарячу ароматну пасту з копченим беконом і горошком розкладаємо по тарілках, посипаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!