Класичний рецепт смачного м’яса свинини під «шубою» з цибулі, картоплі, майонезу і сиру.
Інгредієнти
-
900 гр.
— свинина (філе)
-
450 гр.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (середній)
-
150 гр.
— сир (твердий)
-
1/2 склянки
— майонез
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування смачного м’яса по-французьки ставимо за духовку на 200 градусів.
Промитий шматок свинини нарізаємо на тонкі скибочки. Викладаємо підготовлені скибочки свинини на дно змащеної форми і щедро посипаємо сіллю і перцем.
Очищений цибулю нарізаємо кільцями, очищений картопля — кружечками. Викладаємо підготовлені кільця цибулі на м’ясо, зверху рівномірно розподіляємо кружечки картоплі і посипаємо сіллю і перцем.
Змащуємо шар з картоплі майонезом і посипаємо підготовленою натертим сиром.
Накриваємо форму фольгою і відправляємо в духовку на 40 хвилин, потім знімаємо і запікаємо ароматне блюдо ще 10 хвилин (за бажанням можна додати листя шавлії).
Дуже смачне м’ясо по-французьки подаємо гарячим зі свіжими овочами. Приємного апетиту!