Молода картопля з зеленню і вершками


Простий рецепт ароматної вареного молодого картоплі, перемішаного з подрібненим часником, зеленню і гарячими вершками.

Інгредієнти

  • 1,4 кг

    — картопля (молодий)

  • 1 чашка

    — вершки

  • 1 пучок

    — кріп

  • 3-4 пера

    — зелена цибуля

  • 4 зубчики

    — часник

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Молодий ароматна картопля замочуємо на 5 хвилин у холодній воді, ретельно промиваємо і легко соскабливаем тонку шкірку ножем.


    Підготовлені бульби нарізаємо на рівні частини, викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солі і відварюємо, поки бульби не будуть легко протыкаться ножем.


    Кріп, зелену цибулю і часник дрібно нарізаємо. Готовий молода картопля зливаємо.


    Підготовлені зелень і часник викладаємо до гарячого картоплі.


    Вершки злегка збиваємо, трохи солимо і доводимо до кипіння.


    Вливаємо гарячі вершки картоплю з зеленню і часником.

    Акуратно перемішуємо ароматну молоду картоплю і відразу подаємо. Приємного апетиту!