Мойва смажена


Дуже проста й ситна страва мойва смажена.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — мойва (заморожена)

  • 1 склянка

    — борошно (пшеничне)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • для смаження

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Заморожену мойву розморожуємо, ретельно промиваючи проточною теплою водою. Викладаємо в миску.


    Рибку, посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і перемішуємо.


    Невеликими партіями кожну рибку ретельно обвалюємо у великій кількості борошна.


    Рибку в борошні відправляємо на сковороду і обсмажуємо у великій кількості рослинного масла. Засмажуємо мойву до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.


    Смажену мойву викладаємо на тарілку і відразу подаємо.

    Відмінно як основне блюдо або як закуска до пива.
    Приємного апетиту!