Швидкий рецепт смачних ситних макаронів з ароматною свинячий тушонкою, ріпчастою цибулею і кетчупом.
Інгредієнти
-
300 гр.
— свинина (тушкована консерви)
-
250 гр.
— макарони (будь-які)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 ст. л.
— томатна паста
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт
В солону киплячу воду викладаємо макарони і відварюємо до готовності (8-11 хвилин).
Готові макарони відкидаємо на друшляк.
Поки варяться макарони, масло викладаємо нарізану цибулю.
Обсмажуємо до золотистого кольору.
Тушонку відкриваємо, виделкою або ножем подрібнюємо в банку і викладаємо у смажену цибулю.
Додаємо в тушковане м’ясо з цибулею томатну пасту і перемішуємо.
Смажимо тушонку з томатною пастою 2-3 хвилини.
Викладаємо підготовлені макарони.
Перемішуємо макарони з тушонкою і обсмажуємо 2-3 хвилини.
Розкладаємо смачні макарони по тарілках, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!