Швидкий рецепт смачних ледачих голубців з яловичого фаршу, капусти і рису.
Інгредієнти
-
500 гр.
— капуста
-
400 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
120 гр.
— рисова крупа
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— кетчуп
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промитий 4-5 разів рис відварюємо у великій кількості води не до повної готовності. Промиваємо рис і відкидаємо на друшляк. Капусту нарізаємо шматочками, часник дрібно, цибулю — дрібно.
У глибокій сковороді на сильному вогні обсмажуємо цибулю з часником. Додаємо яловичий фарш, сіль, перець і смажимо, поки рідина не випарується і фарш злегка не підсмажиться. Додаємо в обсмажений фарш капусту, зменшуємо вогонь, накриваємо і тушкуємо 6-7 хвилин.
Викладаємо до фаршу і капусті підготовлений рис, додаємо кетчуп і пробуємо на сіль. Перемішуємо ліниві голубці і обсмажуємо 2-3 хвилини.
Готову ароматну капусту з фаршем і рисом розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!