Швидкий рецепт смачного хрусткого шніцеля з курячої грудки в паніровці з сухарів і кукурудзяних пластівців.
Інгредієнти
-
8 шматків
— курка (філе грудки)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2 зубчики
— часник
-
1/2 склянки
— сухарі (панірувальні)
-
3 ст. л.
— пластівці (кукурудзяні)
-
2 гілочки
— петрушка
-
1 чашка
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищений часник нарізаємо тонкими скибочками, петрушку — дрібно. Два шматки філе викладаємо на тарілку, посипаємо сіллю, перцем і зверху викладаємо ¼ частина скибочок часнику і ¼ частина нарізаної петрушки. Зверху викладаємо ще 2 шматка, повторюємо часник і петрушку. І ще 2 шари.
У мисці злегка збиваємо яйця.
Кукурудзяні сухарі розминаємо толкушкой і змішуємо з сухарями.
Підготовлене філе опускаємо в яйця.
Обвалюємо в подвійній паніровці.
Відправляємо по 2 шматка в розігріте масло і швидко обсмажуємо з 2-х сторін.
Готові ароматні шніцеля з курки подаємо гарячими з гарніром. Приємного апетиту!