Куряча відбивна з картопляним пюре


Швидке і просте приготування відбивною. Для приготування використовуємо куряче філе і подаємо з картопляним пюре.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — курка (шматки філе)

  • 400 гр.

    — картопля

  • 40 гр.

    — вершкове масло

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 50 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • 4 зубчики

    — часник

  • за смаком

    — рослинна олія

  • на смак

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Шматки філе натираємо сіллю і чорним меленим перцем.


    Щоб не бруднити посуд, викладаємо куряче філе по одному шматку в поліетиленовий пакет.


    Відбиваємо.


    Викладаємо відбиті курячі шматочки в макітру.


    Додаємо часник пропущений через прес, заливаємо збитим яйцем і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.


    Поки маринуються курячі шматочки, готуємо картоплю, заливаємо водою, солимо і ставимо варитися на вогонь.


    Відварюємо картоплю до готовності, зливаємо половину рідини, додаємо вершкове масло.


    Робимо пюре.


    Підготовлені шматочки курки обвалюємо в борошні.


    Викладаємо обвалені в борошні курячі шматочки на сковороду з олією.


    Обсмажуємо по 3 хвилини з кожного боку на сильному вогні до золотисто-коричневого кольору.

    У тарілки викладаємо пюре, по одній курячою відбивною і подаємо з аджикою і хлібом. Приємного апетиту!