Швидке і просте приготування відбивною. Для приготування використовуємо куряче філе і подаємо з картопляним пюре.
Інгредієнти
-
3 шт.
— курка (шматки філе)
-
400 гр.
— картопля
-
40 гр.
— вершкове масло
-
1 шт.
— куряче яйце
-
50 гр.
— борошно (пшеничне)
-
4 зубчики
— часник
-
за смаком
— рослинна олія
-
на смак
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шматки філе натираємо сіллю і чорним меленим перцем.
Щоб не бруднити посуд, викладаємо куряче філе по одному шматку в поліетиленовий пакет.
Відбиваємо.
Викладаємо відбиті курячі шматочки в макітру.
Додаємо часник пропущений через прес, заливаємо збитим яйцем і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.
Поки маринуються курячі шматочки, готуємо картоплю, заливаємо водою, солимо і ставимо варитися на вогонь.
Відварюємо картоплю до готовності, зливаємо половину рідини, додаємо вершкове масло.
Робимо пюре.
Підготовлені шматочки курки обвалюємо в борошні.
Викладаємо обвалені в борошні курячі шматочки на сковороду з олією.
Обсмажуємо по 3 хвилини з кожного боку на сильному вогні до золотисто-коричневого кольору.
У тарілки викладаємо пюре, по одній курячою відбивною і подаємо з аджикою і хлібом. Приємного апетиту!