Відмінний рецепт ароматної смаженої курячої печінки з ріпчастою цибулею і спеціями.
Інгредієнти
-
400 гр.
— печінка (куряча)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3-4 ст. л.
— мука
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— вершкове масло
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— майоран
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Курячу печінку промиваємо, видаляючи прожилки і розрізаємо навпіл. Посипаємо печінка сіллю, майораном і перцем.
Цибулю нарізаємо півкільцями. Викладаємо підготовлений цибулю в сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо золотистого кольору. Підготовлені шматочки курячої печінки обвалюємо в борошні, викладаємо в гаряче олію порціями і обсмажуємо шматочки на сильному вогні з кожного боку протягом 1 хвилини.
Викладаємо обсмажену курячу печінку в сковороду з цибулею, перемішуємо і смажимо під кришкою 5 хвилин.
Готову ароматну курячу печінку розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!