Спробуйте вершковий соус додати свіжі базилік, петрушку і отримаєте новий ароматний соус, який відмінно поєднується з курячою грудкою.
Інгредієнти
-
400 гр.
— курка (філе грудки)
-
150 мл.
— вершки
-
3 стебла
— зелена цибуля
-
1/2 пучка
— петрушка
-
1/2 пучка
— базилік
-
2 зубчики
— часник
-
1 ст. л.
— гірчиця (солодка)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (свіжозмелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе курячої грудки промиваємо, нарізаємо, посипаємо свіжомеленим перцем і сіллю.
Викладаємо підготовлене філе масло і швидко обсмажуємо на сильно вогні.
Готові шматочки викладаємо в миску.
В олії після філе обсмажуємо 1-2 хвилини нарізану зелену цибулю і подрібнений часник.
У чашу блендера вливаємо вершки, додаємо гірчицю, мелений перець і сіль.
Викладаємо листя базиліка і петрушки.
Добре збиваємо ароматний вершковий соус.
В смажений зелена цибуля з часником викладаємо обсмажені шматочки грудки.
Заливаємо вершковим соусом з травами, вливаємо 100 мл води і варимо смачну грудку 3-4 хвилини, щоб аромати перемішалися. Пробуємо на сіль.
Подаємо грудку в ароматному соусі з вареним рисом або овочевим пюре. Приємного апетиту!