Простий рецепт ароматної страви з копченої ковбаси, натертого картоплі, стручкової квасолі та сиру.
Інгредієнти
-
330 гр.
— ковбаса (куряча або свиняча)
-
550 гр.
— картопля
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
120 гр.
— сир (Чеддер або т. п)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1/4 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Ароматну ковбасу нарізаємо кружечками, цибулю — дрібно, стручкову квасолю (можна брати заморожену) розрізаємо навпіл, очищений картопля крупно натираємо. Підготовлену ковбасу та овочі викладаємо в миску, додаємо масло, сіль, перець і перемішуємо.
Суміш з овочів і ковбаси ділимо на 4 частини і викладаємо кожну частину суміші на великі аркуші фольги. Посипаємо зверху підготовленим натертим сиром і закриваємо фольгою, щільно скріплюючи кінці.
Відправляємо пакети з фольги в духовку при 200 градусах на 20-25 хвилин. Якщо бажаємо отримати всередині рум’яну скоринку, то акуратно відкриваємо пакети за 7 хвилин до готовності.
Викладаємо пакети з ароматною ковбасою і овочами на тарілки і відразу подаємо. Приємного апетиту!