Ковбаса, запечена з овочами у фользі


Простий рецепт ароматної страви з копченої ковбаси, натертого картоплі, стручкової квасолі та сиру.

Інгредієнти

  • 330 гр.

    — ковбаса (куряча або свиняча)

  • 550 гр.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 120 гр.

    — сир (Чеддер або т. п)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/4 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Ароматну ковбасу нарізаємо кружечками, цибулю — дрібно, стручкову квасолю (можна брати заморожену) розрізаємо навпіл, очищений картопля крупно натираємо. Підготовлену ковбасу та овочі викладаємо в миску, додаємо масло, сіль, перець і перемішуємо.


    Суміш з овочів і ковбаси ділимо на 4 частини і викладаємо кожну частину суміші на великі аркуші фольги. Посипаємо зверху підготовленим натертим сиром і закриваємо фольгою, щільно скріплюючи кінці.


    Відправляємо пакети з фольги в духовку при 200 градусах на 20-25 хвилин. Якщо бажаємо отримати всередині рум’яну скоринку, то акуратно відкриваємо пакети за 7 хвилин до готовності.

    Викладаємо пакети з ароматною ковбасою і овочами на тарілки і відразу подаємо. Приємного апетиту!