Овочеві котлети з шматочків смаженого баклажана з додаванням сиру, булки, часнику і петрушки.
Інгредієнти
-
1 шт.
— баклажан (великий)
-
50 гр.
— сир (твердий)
-
2 скибочки
— хліб (булка)
-
2 зубчики
— часник
-
1 гілочка
— петрушка
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Баклажан промиваємо, зрізаємо непотрібні частини з 2-х кінців і нарізаємо кубиками.
Викладаємо підготовлені кубики баклажана в масло (2 ст. л.) і обсмажуємо до м’якості. Остуджуємо.
У миску викладаємо кубики баклажана, натертий сир, розмочені у воді скибочки булки, нарізану петрушку, сіль і подрібнений часник.
Добре перемішуємо заготовку для котлет з баклажанів.
Для краси формуємо у формі акуратні котлети (можна і руками).
Викладаємо підготовлені овочеві котлети в масло (2 ст. л.).
Обсмажуємо ароматні котлети з 2-х сторін до коричневої скоринки.
Подаємо смачні котлети з баклажанів гарячими зі сметаною. Приємного апетиту!