Оригінальний святковий рецепт приготування свинячого філе, запечене в духовці.
Інгредієнти
-
2 шматки
— свинина (філе)
-
2 скибочки
— шинка
-
2 пір’їнки
— зелена цибуля
-
1 зубчик
— часник
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— паприка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування «коси» з свинини ставимо за духовку на 200 градусів.
Шматки свинини беремо довгі і розрізаємо на 3 смуги, з одного кінця не дорезаем. Посипаємо смуги з свинини сіллю, паприкою і перцем. На одну смугу викладаємо довгий шматок шинки, на другу довге пір’я зеленого лука, третю смугу посипаємо подрібненим часником.
Заплітаємо підготовлені смуги в косу і закріплюємо зубочисткою.
Викладаємо підготовлені «коси» з свинини з маслом деко і змащуємо їх маслом.
Запікаємо «коси» в духовці 25 хвилин, потім вимикаємо духовку і залишаємо ароматну свинину в духовці ще на 10 хвилин.
Подаємо оригінальну свинину з овочами та соусом. Приємного апетиту!