Оригінальний рецепт приготування китайської капусти, обсмажені в клярі. Вегетаріанський рецепт.
Інгредієнти
-
9 шт.
— капуста (листя китайської капусти)
-
1 склянки
— борошно (пшеничне)
-
2 ч. л.
— соєвий соус
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
У мисці збиваємо вінчиком 1 склянку борошна, соєвий соус і воду. Води додаємо до рідкого стану тесту.
Листя китайської капусти викладаємо на дошку і тупою стороною ножа відбиваємо товсту частину листя.
У миску насипаємо склянку борошна і обвалюємо в ній підготовлені листки цвітної капусти.
Потім капустяне листя в борошні опускаємо в підготовлений кляр.
Викладаємо капустяне листя в клярі на змащену маслом сковороду.
Обсмажуємо листя китайської капусти з обох боків до рум’яної скоринки.
Смажені капустяне листя подаємо гарячими з соусом. Приємного апетиту!