Капустяний шніцель


Оригінальний рецепт приготування китайської капусти, обсмажені в клярі. Вегетаріанський рецепт.

Інгредієнти

  • 9 шт.

    — капуста (листя китайської капусти)

  • 1 склянки

    — борошно (пшеничне)

  • 2 ч. л.

    — соєвий соус

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    У мисці збиваємо вінчиком 1 склянку борошна, соєвий соус і воду. Води додаємо до рідкого стану тесту.


    Листя китайської капусти викладаємо на дошку і тупою стороною ножа відбиваємо товсту частину листя.


    У миску насипаємо склянку борошна і обвалюємо в ній підготовлені листки цвітної капусти.


    Потім капустяне листя в борошні опускаємо в підготовлений кляр.


    Викладаємо капустяне листя в клярі на змащену маслом сковороду.


    Обсмажуємо листя китайської капусти з обох боків до рум’яної скоринки.

    Смажені капустяне листя подаємо гарячими з соусом. Приємного апетиту!