Відмінний рецепт приготування угорської національної страви гуляшу. Справжній гуляш готують на багатті в казанку, так як готували спочатку густий суп-гуляш пастухи.
Інгредієнти
-
1,5 кг.
— свинина
-
4-5 шт.
— цибуля ріпчаста
-
8 шт.
— картопля
-
4 шт.
— морква
-
2 шт.
— помідори
-
1 ст. л.
— паприка
-
1/4 ч. л.
— перець (гострий червоний)
-
50 гр.
— сало (копчене)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готовий гарячий густий суп-гуляш розкладаємо по тарілках і подаємо з хлібом. Приємного апетиту!
Копчене сало нарізаємо на невеликі шматочки, свинину – на шматочки середнього розміру. Очищені картоплю, моркву – на невеликі шматочки, помідори – кубиками, ріпчаста цибулю – дрібно.
У розігріту чавунну каструлю викладаємо підготовлену копчене сало і смажимо до утворення жиру. У жир з салом викладаємо підготовлені шматочки свинини і смажимо 10-15 хвилин, поки шматочки не зажарятся.
Додаємо в каструлю підготовлені картоплю, цибулю, моркву і помідори. Вливаємо гарячу воду до повного покриття овочів і м’яса. Посипаємо сіллю, паприкою і гострим червоним перцем. Перемішуємо гуляш і тушкуємо на повільному вогні з кришкою 30-35 хвилин. Якщо води википить багато, додаємо ще.