Ароматні хрусткі грінки з шматочків черствого батона в суміші з яєць, молока і спецій.
Інгредієнти
-
12 скибочок
— хліб (батон)
-
6 шт.
— куряче яйце
-
5 ст. л.
— молоко
-
2 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— спеції (будь-які)
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
В плоску миску розбиваємо яйця, додаємо молоко, сіль, спеції (можна додати для аромату мелений кмин, чорний перець, часниковий порошок, щіпку перцю чилі або паприку) і збиваємо виделкою.
Масло ставимо на середній вогонь і нагріваємо. Опускаємо скибочки батона (краще брати черстві) у підготовлену ароматну суміш, занурюємо з кожної сторони.
Відправляємо скибочки батона в масло, обсмажуємо з 2-х сторін до рум’яної хрусткої скориночки і викладаємо на паперові серветки.
Подаємо ароматні грінки гарячими з солодким чаєм. Приємного апетиту!