Грінки з батона


Ароматні хрусткі грінки з шматочків черствого батона в суміші з яєць, молока і спецій.

Інгредієнти

  • 12 скибочок

    — хліб (батон)

  • 6 шт.

    — куряче яйце

  • 5 ст. л.

    — молоко

  • 2 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — спеції (будь-які)

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    В плоску миску розбиваємо яйця, додаємо молоко, сіль, спеції (можна додати для аромату мелений кмин, чорний перець, часниковий порошок, щіпку перцю чилі або паприку) і збиваємо виделкою.


    Масло ставимо на середній вогонь і нагріваємо. Опускаємо скибочки батона (краще брати черстві) у підготовлену ароматну суміш, занурюємо з кожної сторони.


    Відправляємо скибочки батона в масло, обсмажуємо з 2-х сторін до рум’яної хрусткої скориночки і викладаємо на паперові серветки.

    Подаємо ароматні грінки гарячими з солодким чаєм. Приємного апетиту!