Грецький салат


Відмінний рецепт салату з помідорами черрі, огірком, оливками, ріпчастою цибулею, солодким перцем та сиром Фета.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — помідори (черрі)

  • 150 гр.

    — огірок

  • 1/2 шт.

    — перець (солодкий зелений)

  • 1/2 банки

    — оливки

  • 90 гр.

    — сир (Фета)

  • 1/4 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 1/2 шт.

    — лимон

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • 1 гілочка

    — орегано

  • за смаком

    — перець (свіжозмелений чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Цибулю нарізаємо півкільцями, помідори черрі – навпіл, огірок з перцем – на шматочки, сир Фета – на скибочки.


    У тарілку викладаємо підготовлені червоний цибулю, огірки, зелений перець, помідори черрі, оливки і перемішуємо. Половину лимона вичавлюємо на овочі.

  • Викладаємо зверху овочів скибочки сиру Фета, поливаємо олією, посипаємо сіллю, свіжомеленим перцем і дрібно нарізаним орегано. Відразу подаємо. Приємного апетиту!