Відмінний рецепт приготування бутерброда з ананасом, шинкою і сиром.
Інгредієнти
-
4 шт.
— хліб (тостерний)
-
4 скибочки
— шинка
-
4 скибочки
— ананас (свіжий або консервований)
-
4 скибочки
— сир (Голладский, Гауда тощо)
-
4 ч. л.
— варення (журавлинне)
-
4 шматочка
— вершкове масло
Рецепт приготування
Для приготування гавайських бутербродів розігріваємо духовку до 200 градусів.
Тостерний хліб змащуємо олією, викладаємо по шматочку шинки, по одному колечку ананаса і зверху розміщуємо сир. Робимо посередині прокол і викладаємо по 1 ложці журавлинного варення.
Підготовлені бутерброди викладаємо на фольгу і відправляємо в духовку на 5-7 хвилин до розплавлення сиру.
Готові гарячі гавайські бутерброди виймаємо і подаємо. Приємного апетиту!