Хрусткі запечені багети з ароматною начинкою і сиром. Оригінальна начинка з охолоджених ковбасок, квашеної капусти і копченого сала дає сендвичів приголомшливий смак.
Інгредієнти
-
300 гр.
— ковбаски (охолоджені баварські або інші)
-
300 гр.
— капуста (квашена білокачанна)
-
200 гр.
— сир (твердий)
-
100 гр.
— сало (копчене)
-
3 шт.
— багет (невеликі)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 ст. л.
— гірчиця (баварська негостра)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Охолоджені ковбаски очищаємо і поділяємо фарш пальцями на шматочки.
У маслі обсмажуємо копчене сало з цибулею.
Додаємо підготовлений фарш з ковбасок.
Коли шматочки фаршу стануть світлими, додаємо квашену капусту.
Приправляємо фарш з капустою меленим перцем, сіллю (якщо необхідно) і обсмажуємо 5 хвилин.
Невеликі багети розрізаємо вздовж навпіл і змащуємо солодкою гірчицею (можна взяти і гостру, але зменшити до 1 ч. л. на один багет.). За бажанням гірчицю можна замінити на суміш з кетчупу і майонезу.
Викладаємо на нижню частину багета підготовлену начинку з ковбасного фаршу і квашеної капусти.
Посипаємо натертим сиром.
Викладаємо ароматні багети з начинкою на деко і відправляємо в духовку при 200 градусах, поки сир не розплавиться.
Подаємо ароматні хрусткі сендвічі злегка теплими. Приємного апетиту!