Відмінний рецепт приготування гамбургера з хрусткою куркою і свіжим ананасом.
Інгредієнти
-
4 шт.
— курка (філе грудки по 100 гр.)
-
150 мл.
— соус (терияке)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— перець (зелений чилі)
-
4 скибочки
— сир (Емменталь)
-
4 скибочки
— ананас (свіжий)
-
4 шт.
— булка (для гамбургера)
Рецепт приготування
-
На одну частину булки викладаємо підготовлене куряче філе з розплавленим сиром, зверху розміщуємо смажений скибочку ананаса, кілька кілець цибулі і перцю чилі. Накриваємо гамбургер з куркою і ананасам другою частиною булки і подаємо. Приємного апетиту!
Куряче філе маринуємо в соусі териаке мінімум 20 хвилин, краще маринувати 3 години.
Цибулю з перцем чилі нарізаємо тонкими кільцями.
Мариноване філе обсмажуємо на грилі або сковороді по 2,5 хвилини з кожного боку. Викладаємо на тарілку і відразу покриваємо кожен гарячий шматок скибочкою сиру, щоб він розплавився.
Булки для гамбургера розрізаємо на 2 частини і підсмажуємо на грилі або сковороді з боку зрізу. Скибочки ананаса обсмажуємо 3 хвилини.