Фруктовий салат з вершковим сиром і вершками


Смачний багаторівневий салат з ананаса, банана, ківі з кремом із сиру маскарпоне і збитих вершків.

Інгредієнти

  • 1/2 шт.

    — ананас

  • 1 шт.

    — банан

  • 2 шт.

    — ківі

  • 250 гр.

    — сир (маскарпоне)

  • 150 мл.

    — вершки (30-33%)

  • 4 ст. л.

    — варення (полуничне)

  • 2 ст. л.

    — цукрова пудра

Рецепт приготування


    Ананас очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками, очищений банан — кружечками, очищені ківі — невеликими скибочками.


    В чаші блендера або віночком в мисці збиваємо вершки до пишного стану. Сир маскарпоне перемішуємо з цукровою пудрою і додаємо порціями збиті вершки.


    Добре перемішуємо ароматний крем.


    Фруктовий салат робимо порціями у великих келихах або креманках. На дно келихів викладаємо рівну кількість підготовлених шматочків ананаса.


    Розподіляємо на шматочки ананаса підготовлений вершковий крем.


    Додаємо скибочки ківі і знову крем.


    Викладаємо кружечки бананів.


    Додаємо останнім шаром крем і поливаємо полуничним варенням (використовуємо тільки сироп). Ароматний фруктовий салат прикрашаємо листочками м’яти і відразу подаємо. Приємного апетиту!