Смачний багаторівневий салат з ананаса, банана, ківі з кремом із сиру маскарпоне і збитих вершків.
Інгредієнти
-
1/2 шт.
— ананас
-
1 шт.
— банан
-
2 шт.
— ківі
-
250 гр.
— сир (маскарпоне)
-
150 мл.
— вершки (30-33%)
-
4 ст. л.
— варення (полуничне)
-
2 ст. л.
— цукрова пудра
Рецепт приготування
Ананас очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками, очищений банан — кружечками, очищені ківі — невеликими скибочками.
В чаші блендера або віночком в мисці збиваємо вершки до пишного стану. Сир маскарпоне перемішуємо з цукровою пудрою і додаємо порціями збиті вершки.
Добре перемішуємо ароматний крем.
Фруктовий салат робимо порціями у великих келихах або креманках. На дно келихів викладаємо рівну кількість підготовлених шматочків ананаса.
Розподіляємо на шматочки ананаса підготовлений вершковий крем.
Додаємо скибочки ківі і знову крем.
Викладаємо кружечки бананів.
Додаємо останнім шаром крем і поливаємо полуничним варенням (використовуємо тільки сироп). Ароматний фруктовий салат прикрашаємо листочками м’яти і відразу подаємо. Приємного апетиту!