Хрусткі шматочки багета змащені ароматним маслом (з часником і петрушкою), посипані сиром і запечені в духовці.
Інгредієнти
- 1 шт.- хліб (багет, 300 гр.)
- 150 гр.- сир (твердий)
- 70 гр.- вершкове масло (розм’якшене)
- 1 зубчик- часник
- 2-3 гілочки- петрушка
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Петрушку дрібно нарізаємо, часник пропускаємо через прес. Викладаємо підготовлені часник з петрушкою в розм’якшене масло, трохи солимо і перемішуємо. Половину петрушки залишаємо.
Сир натираємо. Краще брати половину моцарели і половину будь-якого твердого сиру (Едам, Тильзитер тощо).
Багет нарізаємо на скибочки, змащуємо підготовленим ароматним маслом, викладаємо на деко з папером і посипаємо сиром.
Відправляємо бутерброди в духовку при 200 градусах на 5-7 хвилин.
Готові ароматні бутерброди виймаємо, посипаємо залишками петрушки і подаємо. Приємного апетиту!