2. Крильця барбекю в духовці
Буває таке, що виїхати на природу немає можливості. Наприклад, почався дощ або просто вам захотілося соковитих крилець барбекю серед зими. Це не привід відмовляти собі в цю смакоту. Адже можна приготувати їх у духовці.
Цей спосіб мені подобається ще й тим, що маринувати крильця не потрібно. Тобто, якщо несподівано захотілося барбекю прямо зараз, можна приготувати їх відразу. А пікантності, властивої м’яса-барбекю додасть копчена паприка.
Інгредієнти:
- 2,5 кілограма курячих крил;
- Сіль на смак;
- 300 грам кетчупу;
- Чайна ложка гранульованого часнику;
- 10 грам пісного масла;
- Половина чайної ложки червоного меленого гострого перчика;
- 15 грам гірчиці домашньої;
- Чайна ложка сушеної зелені (можна замінити свіжою);
- Чайна ложка коричневого цукру;
- 2 чайні ложки копченої меленої паприки.