Барбекю — рецепти смачного, зажареного по-особливому, мяса

2. Крильця барбекю в духовці

Буває таке, що виїхати на природу немає можливості. Наприклад, почався дощ або просто вам захотілося соковитих крилець барбекю серед зими. Це не привід відмовляти собі в цю смакоту. Адже можна приготувати їх у духовці.

Цей спосіб мені подобається ще й тим, що маринувати крильця не потрібно. Тобто, якщо несподівано захотілося барбекю прямо зараз, можна приготувати їх відразу. А пікантності, властивої м’яса-барбекю додасть копчена паприка.

Інгредієнти:

  • 2,5 кілограма курячих крил;
  • Сіль на смак;
  • 300 грам кетчупу;
  • Чайна ложка гранульованого часнику;
  • 10 грам пісного масла;
  • Половина чайної ложки червоного меленого гострого перчика;
  • 15 грам гірчиці домашньої;
  • Чайна ложка сушеної зелені (можна замінити свіжою);
  • Чайна ложка коричневого цукру;
  • 2 чайні ложки копченої меленої паприки.