Барбекю — рецепти смачного, зажареного по-особливому, мяса

Приготування:

1.Крильця обов’язково повинні бути розморожені. Їх потрібно промити і обсушити від крапель води.

2.У крилець зрізати першу фалангу. А інші дві розділити один від одного. Також зрізати все зайве, що могло б перешкодити смаженні – звисаюча шкіра або неакуратно стирчать кістки. Деко вистелити фольгою і розкласти м’ясо рівним шаром.

3.Відправити лист в піч, напружену до 225 градусів на 25 хвилин. Включивши режим конвекції.

4.Поки підсмажується м’ясо, можна підготувати соус. Для цього потрібно змішати всі продукти за списком між собою, до однорідності.

5.На кожне крильце нанести ложкою щедру порцію соусу. Потім його потрібно старанно розмазати силіконової пензликом, намагаючись промазати кожен куточок. Перевертати їх не потрібно. Досить добре обмазати їх з трьох сторін.

6.Повернути деко в піч і на температурі 220 градусів випікати їх, переключивши режим на «верх-низ», хвилин 15.

На готових шматочки курки не повинно залишатися соусу на поверхні. Якщо ви доторкнетеся до шматочку пальцем, то на ньому не залишиться рідкого соусу.

7.Готові шматочки можна перекладати на тарілку для подачі і нести до столу. Вони відмінно поєднуються з овочами або яким-небудь чудовим соусом.

Приємного апетиту!