Хрустка смажена картопля


Відмінний рецепт найсмачнішої картоплі, хрустким зовні і м’якою всередині. Такий картопля підійде і як гарнір, і як основне блюдо.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — картопля

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для такої страви вибираємо сорти картоплі, який погано розварюється. Очищену картоплю нарізаємо кубиками, заливаємо водою, додаємо сіль і варимо не до повної готовності.


    Напівготову картоплю відкидаємо на друшляк. Для надання красивої скоринки, кубики картоплі можна посипати солодкою паприкою.


    Викладаємо підготовлені кубики картоплі порціями в гаряче масло (велика кількість).


    Обсмажуємо до золотистого кольору і відправляємо в сито, щоб прибрати надлишки масла.

    Якщо хрусткий картопля подаємо як самостійне блюдо, то викладаємо ароматну картоплю на листя салату і подаємо. Приємного апетиту!