Пекінська капуста з картоплею


Оригінальний рецепт ароматної тушкованою пекінської капусти з картоплею.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — капуста Пекінська)

  • 300 гр.

    — картопля

  • 200 мл.

    — бульйон (курячий або овочевий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 зубчик

    — часник

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (суміш перців)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищену картоплю нарізаємо скибочками, цибулю з часником — дрібно, пекінську капусту — соломкою.


    У маслі обсмажуємо підготовлений часник з цибулею, додаємо картоплю і смажимо на слабкому вогні закритим 4 хвилини. Додаємо в картоплю, 2 ст. л. бульйону і тушкуємо ще 5 хвилин, помішуючи.


    Додаємо до овочів підготовлену пекінську капусту, вливаємо залишки бульйону, додаємо перець і сіль. Тушкуємо ароматні овочі 10-12 хвилин, поки повністю не приготуються.

    Готову пекінську капусту з картоплею подаємо до м’яса або як вегетаріанське блюдо з хлібом. Приємного апетиту!