Оригінальний рецепт ароматної тушкованою пекінської капусти з картоплею.
Інгредієнти
-
500 гр.
— капуста Пекінська)
-
300 гр.
— картопля
-
200 мл.
— бульйон (курячий або овочевий)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 зубчик
— часник
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (суміш перців)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищену картоплю нарізаємо скибочками, цибулю з часником — дрібно, пекінську капусту — соломкою.
У маслі обсмажуємо підготовлений часник з цибулею, додаємо картоплю і смажимо на слабкому вогні закритим 4 хвилини. Додаємо в картоплю, 2 ст. л. бульйону і тушкуємо ще 5 хвилин, помішуючи.
Додаємо до овочів підготовлену пекінську капусту, вливаємо залишки бульйону, додаємо перець і сіль. Тушкуємо ароматні овочі 10-12 хвилин, поки повністю не приготуються.
Готову пекінську капусту з картоплею подаємо до м’яса або як вегетаріанське блюдо з хлібом. Приємного апетиту!