Ароматне блюдо в духовці з шматочків кролика, які попередньо витримуємо 1 годину в маринад з вина, олії, часнику, розмарину і потім запікаємо в духовці.
Інгредієнти
-
800 гр.
— кролик (шматки)
-
50 мл.
— вино (біле)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
3 зубчики
— часник
-
2 гілочки
— розмарин
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
У мисці змішуємо подрібнений часник (2 зубчики), розмарин (1 гілочка), вино і олія.
Шматки кролика промиваємо і викладаємо у форму для запікання.
Кожен шматок кролика посипаємо сіллю, перцем і виливаємо ароматний маринад. Перемішуємо, додаємо розрізаний навпіл зубчик часнику і зверху залишки розмарину.
Накриваємо кролика фольгою і відправляємо в холодильник на 1 годину (краще 2-3).
Через 1 годину знімаємо фольгу і відправляємо маринованого кролика в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин, періодично перевертаючи ароматні шматочки.
Готові смачні шматочки кролика викладаємо на тарілку і подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!