Пряна ароматна гарбуз, запечена в духовці з гілочками розмарину і часником.
Інгредієнти
- 1 шт.- гарбуз (850 гр.)
- 3 зубчики- часник
- 1 гілочка- розмарин (свіжий)
- 3 ст. л.- рослинна олія
- 3 щіпки- перець (мелений)
- 6 щіпок- сіль
Рецепт приготування
Для приготування смачної гарбуза ставимо за духовку на 190 градусів.
Гарбуз миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо нутрощі із насінням.
Розрізаємо половинки гарбуза на 3 рівні частини і викладаємо підготовлені шматки на деко з папером.
Поливаємо шматки маслом.
Очищені зубчики часнику нарізаємо на тонкі скибочки, ділимо на 6 частин і викладаємо на шматки гарбуза. Додаємо розмарин, посипаємо сіллю і перцем.
Відправляємо підготовлені шматки в духовку і запікаємо ароматну гарбуз 40 хвилин.
Подаємо пряну смачну гарбуз як гарнір і окремо. Приємного апетиту!